Yalanlar yalanlar yalanlar!!!



Son günlerde Sarıyer ilçesinde, belediye tarafından yapıldığı herkesçe bilinen zehirlemelerin konu edildiği , 4 Mart 2008 tarihli Ntv Anahaber programı. Sarıyer Belediye Başkanı Sn. Yusuf Tülün beklenildiği gibi suçlamaları reddediyor. Üstelik zehirlenen köpeklerden bazılarının kendi ekipleri tarafından kurtarıldığını ve tedavi edildiğini söylüyor. İddiaların aksine , Kısırkaya' da rehabilitasyon merkezi kurduklarını ve hayvanları burada iyileştirdiklerini söylüyor.

Sayın Başkan ! Lütfen bizi aptal yerine koymayı bırakınız.!

Bir eleştiri de Pro Vet veteriner kliniğinin sahibi Alp Yılmaz' a ; " Sayın Alp Yılmaz! Neden gerçekleri söylemekten korktunuz? İşyeriniz kapatılır diye mi ? Herkesin rahatça bulabileceğini söylediğiniz o şırıngaların, tüfekle veya blow pipe la atılmış olması gerektiğini bilmiyor musunuz ? Sıradan vatandaş blow pipe üflemeyi nereden bilsin ? Şırınganın mekanizmasının nasıl kurulduğunu nasıl bilsin ?Neden onurlu bir davranış gösterip gerçekleri söylemediniz? Tamamen duygusal değil mi ? Tebrikler Alp Yılmaz!!!

1 yorum:

  1. naciye dedi ki...

    bu nasıl bir veteriner hayvan sahipler bu veterinere hayvanları nasıl götürüyorlar. ben güvenemem.(alp yılmaz) bence meslegi hemen bıraksın tabi bizler tavrımızı koymalıyız. seni allaha havale ediyorum. cani vet.