İsteyen herkes köpek öldürebilir !!!



Geçen ay hayvanseverlere petshoplara yönlendiren "veteriner hekim" Devrim Baykal' la ilgili yazımızı hatırlarsınız. Bir gaf da "veteriner hekim" Alp Yılmaz' dan geldi. Neden ruhlarını para için satarlar bilemeyiz.


Yukarıdaki video ,son günlerde Sarıyer ilçesinde, belediye tarafından yapıldığı herkesçe bilinen zehirlemelerin konu edildiği , 4 Mart 2008 tarihli Ntv Anahaber programı. Sarıyer Belediye Başkanı Sn. Yusuf Tülün beklenildiği gibi suçlamaları reddediyor. Üstelik zehirlenen köpeklerden bazılarının kendi ekipleri tarafından kurtarıldığını ve tedavi edildiğini söylüyor. İddiaların aksine , Kısırkaya' da rehabilitasyon merkezi kurduklarını ve hayvanları burada iyileştirdiklerini söylüyor.

Bilmeyenler için söyleyelim : Kısırkaya Rehabilitasyon Merkezi, Kilyos sahilinde, doğru düzgün yolu bile olmayan, uzun süreler boyunca gönüllülerin sokulmadığı ve son zamanlarda gelen baskılarla günde sadece 2 saat ziyaretçi kabul edilen bir yerdir. Ulaşımı son derece zordur. Kolayca ulaşılmaması için böyle bir yer seçildiği izlenimi verir gittiğinizde. Yüzlerce metre öteden köpek feryatlarının duyulduğu kapalı bir konteynerdır bu sözde rehabilitasyon merkezi. Köpeklerin toplanip kisirlastirilmasi isi ihale ile Deniz Kimya adlı inşaat şirketine verilmiştir. Burası, Sayın Başkan' ın, küpe başına hakediş ödediği Deniz Kimya nın ekmek kapılarından biridir diyebiliriz.

Sayın Başkan ! Lütfen bizi aptal yerine koymayı bırakınız.! Gerçekleri sizler de bizler de çok iyi biliyoruz. Bu işin bizzat belediye veya belediye bağlı profesyonel ekipler tarafından, atılacak yeni köpeklere "yer açmak " adına gerçekleştiğini Sağır SUltan bile biliyor artık. Gelin bu işi durdurun, gönüllülerle işbirliği yapın. Lütfen işbirliği çağrımıza kulak verin. İsteklerimizi yerine getirin. Bunu yapabilecek gücünüz var .

Bir eleştiri de Pro Vet veteriner kliniğinin sahibi Alp Yılmaz' a ; " Sayın Alp Yılmaz! Neden gerçekleri söylemekten korktunuz? İşyeriniz kapatılır diye mi ? Herkesin rahatça bulabileceğini söylediğiniz o şırıngaların, tüfekle veya blow pipe la atılmış olması gerektiğini bilmiyor musunuz ? Sıradan vatandaş blow pipe üflemeyi nereden bilsin ? Şırınganın mekanizmasının nasıl kurulduğunu nasıl bilsin ?Neden onurlu bir davranış gösterip gerçekleri söylemediniz? Tamamen duygusal değil mi ? Tebrikler Alp Yılmaz!!!

Şimdi her köpek öldürmek isteyen sizin kapınızı çalsa ne olacak ? . "Ben şu itleri bir zehirleyeyim" diyenlere yol gösterecek misiniz Alp Yılmaz ? Sizin iyi bir hayvansever olduğunuzu ve sokak köpeklerine yardım eden gönüllülere destek olmaya çalıştığınızı biliyoruz. Ancak " bunları isteyen herkes bulabilir" cümlesini söylerkenki yutkunuşunuz , bakışlarınız ve herkesin bildiği gerçekleri inkar edercesine verdiğiniz demeç, bizi uyutmaya sizin de işlerinizin baltalanmamasına yetmeyecek. Sipariş kabul eder misiniz ? İlk siparişiniz benden olsun. 2 tüfek 5 şırınga, bolca da zehir. Bizim mahallede yemek verip karınlarını doyurmama rağmen arada sırada aklını şaşırıp bana saldıran itler var, gebertmenin zamanı geldi !!!


Sipariş vermek veya detaylı bilgi almak isteyenler için Veteriner Hekim Alp Yılmaz' ın iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

PRO-VET veteriner klinigi, Sarıyer -Maden
Vet. Hekim Alp Yılmaz
TEL: 0212 242 32 61
FAKS: 0212 271 85 72
GSM: 0542 414 66 49
ADRES: kilyos cad. no:54 maden mahallesi

Yazık çok yazık,

1 yorum:

  1. Adsız dedi ki...

    yazılarınızı okudum resımlerınıze baktım blogunuzu ınceledım we sınırden aglıyorummm yaaa bız nasıl ınsanızzz ınsanlık bu mu acaba allahın akıl dıye werdıgı haywanlardan ayırdıgı dıye ıddaaa edılenn seyy bunları yapan bızlerde mı mewcuttt maddı olarak benımde yapabılecegım cok fazla sey yok sadece gucumun yettıgınce kedılerıme bakabılıyorum o kopek we yawruları en az benım kedım we yawrularım kadar ıcımı acıttıı soyleyebılecek pek fazla bı sey bulamıyorum cunku ınsanlıgımızdan utanıyorumm duyarlılıgınız we duyarlılıgmızı gudulememızdekı cabanız ıcın defalarca tesekkurler