YUSUF TULUN ARTIK YETER







Sarıyer Belediyesi tarafından Zekeriyaköy’deki ormanlara atılan köpekler 26 Şubat 2008’de yine aynı belediye tarafından zehirlendi.

Kanlı icraat devam ediyor. Köpekler eş dostun kurduğu ihale şirketi tarafından toplanıyor, kısırlaştırılıyor, “hak edişler” ihale şirketine ödeniyor, köpekler ormana atılıyor, daha sonra aynı ekip tarafından zehirleniyor.

Eskiden, gece toplanan köpekler zehirlenerek taş ocaklarına gömülürdü. Şimdi, bu köpekler üzerinden ihale şirketleri aracılığı ile rant sağlanıyor. Köpekler daha ameliyat yaraları iyileşmeden atıldıkları ormanda zehirleniyorlar.

BIRAZ MERHAMET DUYGUSU OLAN HERKES: LÜTFEN BU KATLIAMIN DURDURULMASI İÇİN SESİNİZİ YÜKSELTİN.

YUSUF TULUN: STOP THIS MASSACRE

Dogs that were dumped in forest area around Zekeriyaköy by Sariyer Municipality were poisoned by them on February 26, 2008, today.

The bloody execution is going on. Dogs are collected by contractor firms established by friends and relatives; neutered by that firm; “success fees” are paid; dogs are dumped in forests; and later poisoned by the same team.

In the past, dogs that were collected at night were poisoned and buried in stone quarries. Now, income is earned by this bloody operation through contractor firms. Dogs are killed in forests where they are dumped before their operation wounds are healed.

EVERYBODY WHO HAS SOME COMPASSION IN HIS HEART: PLEASE RAISE YOUR VOICE TO STOP THIS MASSACRE.

1 yorum:

  1. A.CEM ADALI dedi ki...

    Ben de köpeğimi maçka parkında zehirlenme sonucu kollarımda kasılarak kaybettim ..İnanın hayvanlar insanlardan çoğu bakımdan çok daha üstünler ..onlar egoist değil,onlar karşılıksız sever..ve onlar bu şekilde canice davranmazlar..onlar sevilmeyi hak ediyorlar, bu canilikleri değil ..inanın oğlum can verdiğinde o parka o zehiri atanlara o zehiri yedirmek için dünyaları verirdim..Fakat tabi bu zavallılarla,sevgi fakiri mahluklarla aynı konumda olmakla da olmuyor..Bu işte kanunlar ve adalet konuşmalı ve cezalarını o şekilde çekmeliler ..Tabi ülkemizde nekadar hayvanları koruyan kanun var o da tartışılır...