Geçen günlerde mail gruplardan aldığımız bir haberi sizlerle paylaşalım istedik.

ALL dergisi son sayısında, yandaki imajda da göreceğiniz yazıya sayfalarında hiç de utanç duymadan yer vermiş. Yüzbinlerce insanın, gecesiyle gündüzüyle mücadele ettikleri, " Kürk" sorununu hiçe sayarak, " siz Peta' ya aldırmadan kürkünüze sarılın! " şeklinde bir yazıya yer vermişler. Peta' ya bu konuyla ilgili bilgi verdik. Ommedya yaptığı bu saçmalığın karşılığını epeyce bir başağrısı çekerek ödeyecek gibi görünüyor. ALL dergisinin hazırlanmasında emeği geçen herkesin artık elleri kanlıdır. Canlı canlı derileri yüzülen, tarifsiz acılar çektirilerek katledilen zavallı hayvanların ruhları elbet bir gün onları da rahatsız edecektir. Kendilerine aşağıdaki linkteki video yu izleyip, yaptıkları hatayı temizlemek adına neler yapmaları gerektiğini derhal düşünmelerini tavsiye ediyoruz.

http://www.petaasiapacific.com/feature-chinese-furfarms.asp

Tepkinizi göstermek için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz,

Yayın Yönetmeni
Ebru KILIÇOĞLU
ebrukilicoglu@ommedya.com

Yazı İşleri Müdürü (Sorumlu)
Erem Kargül
eremkargul@ommedya.com


ALL Dergisi İletişim Adresi
Om Yayıncılık Reklamcılık İletişim Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. İbrahim Karaoğlanoğlu cad. Yayıncılar SK. 10/A Kat:2 Seyrantepe 34418 İSTANBUL
Tel (0212) 324 81 10 Faks (0212) 324 81 93

*All Dergisi tarafından yapılacak her açıklamayı sayfalarımızda yayınlamaya hazırız. İletişim adresimiz ehhablog@gmail.com dur.

0 yorum: