Değerli arkadaşlar,

Sadece sağ işaret parmağınızı kullanarak, yüzlerce can kurtarabileceğinizi tahmin eder miydiniz ? Nasıl mı yapacaksınız? Aşağıdaki yazıyı dikkatlice okuyun ;











Sarıyer Belediyesi'ne karşı sürdürdüğümüz eylemde mümkün olduğu kadar çok kanıt toplamamız ve bu kanıtları Türkiye ve dünya basınına göstermemiz gerekiyor. Peta' nın Asya Pasifik ofisi, bizi yakından izliyor. PetaasiaPacific.com sitesi üzerinden, bu kampanyaya destek verecekler. Avrupa' daki çeşitli örgütler destek mesajları gönderiyorlar. Hazırlayacağımız bu dosyayı kendilerine de göndererek yaratacağımız tepki hareketiyle, bu vicdansız hayvan katillerinin başlarını epeyce ağrıtacağız. Sizden kanıt toplamak için destek istiyoruz.


İhtiyacımız olan :

Sarıyer bölgesindeki ormanlara atılan köpeklerin fotoğrafları ve videoları.Her ne kadar üzücü olsa da, açlıktan ölmüş küpeli köpeklerin Özellikle görüntülenmesi gerekiyor.Kulağında küpe olan, yani kısırlaştırıldıktan sonra kanuna aykırı bir şekilde ormanlara atılan köpeklerin fotoğrafları ve videolarına ihtiyacımız var.

Hemen yarın sabah bu kampanya için desteğinizi göstermek adına harekete geçebilirsiniz. Fotoğraf makinalarınızı video kameralarınızı alın ve Sarıyer ormanlarına gidin. Mümkün olduğunca çok fotoğraf çekin ve video kaydı yapın. Elinizdeki tüm belgeleri ehhablog@gmail.com adresine yollayabilirsiniz.Fotoğraf ve videoların açıklamalarını eklemeyi sakın unutmayın. ( hangi bölgede, ne zaman cekim yapıldığı , genel durum ile ilgili bilgiler) . Elinizdeki belgeler maille yollayamayacağınız kadar büyükse bizimle irtibata geçin.Belgeleri sizden seve seve alabiliriz. Biz bu dosyaları biraraya getirip, basının işine yarayacak şekilde düzenleyeceğiz. Videoları montajlayıp, Türkçe ve İngilizce altyazılar ekleyeceğiz. Fotoğrafları Türkçe ve İngilizce açıklamaları ile birlikte galeriler halinde toparlayacağız.Lütfen kanıt toplayabilmemiz için bize destek verin.


Bu mesajı olabildiğince çok kişiye ulaştırın. Sadece birkaç dakikanızı ayırarak yüzlerce hayvanın hayatını kurtarabilirsiniz. İstikamet Sarıyer Ormanları...

Vakit ayıracak herkese şimdiden sonsuz teşekkürler....



*Not : İmkanı olanlar, ormanlara gitmeden önce yiyecek götürmek için hazırlık yapabilirler.

Ne götürebilirsiniz ? :
-Evinizde haşlayacağınız birkaç paket makarna,
-Mahalle kasabından alabileceğiniz, artık kemikler.
-Evinizin yakınlarında bulunan restoranlardan talep edebileceğiniz, yemek artıkları.
-Petshoplardan satın alabileceğiniz köpek mamaları. Bazı petshoplarda kilo ile satılan ucuz mamalar da bulunabilir.

0 yorum: